Българо-Казахстанска Търговска Камара

БОЛГАРО-КАЗАХСТАНСКАЯ ТОРГОВАЯ ПАЛАТА

image_mini

Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център и традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Сигурността и безопасността се превърнаха в глобално предизвикателство и основна грижа за всеки човек и организация. СЕКЮРИТИ ЕКСПО предоставя отлична възможност за българските и международни производители и търговци на оборудване за сигурност, да се възползват от предимствата от този пазарен потенциал. Изложбата обединява големи и малки международни и местни изложители да покажат най-новите технологии, иновации и развитие в бранша.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инженерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на „интелигентни сгради“, физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

За поредна година СЕКЮРИТИ ЕКСПО ще се проведе паралелно с Българска строителна седмица – форум за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

Защо да участвате в СЕКЮРИТИ ЕКСПО:

-разширяване на Вашия бизнес чрез търсене на партньори и срещи с купувачи, особено от Балканите и Източна Европа

-получаване на актуална информация за последните тенденции и повишаване на осведомеността в сектора

-представяне пред институции на възможностите, предлагани понастоящем от сектора за сигурност, с цел насърчаване на глобалното икономическо развитие

-представяне пред търговските експерти, присъстващи на изложението, на новите характеристики и предимства на най-новите технологични решения

-възможност да организирате и да участвате в професионални форуми и дискусии за напредъка в сектора и решаване на конкретни проблеми

-срещата с конкурентите ще стимулира нови идеи за развитие.

Новостите, които ще демонстрирате на Вашия щанд, ще бъдат включени в ПР материалите, които се изпращат до медийните партньори на изложбата, като по този начин информацията за иновациите в бранша, които показвате за първи път на българския пазар, ще достигне до широк кръг потребители и потенциални Ваши клиенти.

Информация за участие: тел.: 02 981 66 26, 02 8117 428, E-mail: fairs@bcci.bg, www.securityexpo.bg